Moderátoři: smith

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#31 2. 3. 2010, 23:59

V popise musí byť uvedené či je kameň upravovaný alebo nie a pri diamantoch rubínoch,safíroch obzvlášť.

Nikto vás nekontaktoval je to možné,ale to 0.3% čo rozumie technickému popisu u nás je žalostne málo.😐

Je povinnosť uviesť takú skutočnosť "jedná sa o diamant prírodný upravovaný to mení jeho cenu rádove vo 100 kách %..😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#32 3. 3. 2010, 00:01

Chlapci, vieme že tomu rozumiete, ale PEACE!!! Trochu zvolnite obaja, ste predsa kolegovia, tak sa vyvarujte zvýšeného hlasu. 😎

Profilový obrázek
IKMMKI

Uživatel

Zaregistrován:
2. 3. 2010

#33 3. 3. 2010, 00:05

Ano to je pravda , kazdopadne dakujem za radu , v buducnosti budem vediet , na nete som v zivote nepredaval , tak som rad ze mi niekto poradil , inak skoda ze uz nemam ako zmenit popis aukcie . ale aspon som zvyraznil to v stranke o mne . Budem davat este olejovane rubiny tak to tam hned uvediem do nazvu🙂
V beznom obchodnom styku aj tak preferujem kusky ktore su certifikovane .

Profilový obrázek
IKMMKI

Uživatel

Zaregistrován:
2. 3. 2010

#34 3. 3. 2010, 00:07

Inak rad by som sa s Vami porozpraval na skype🙂
A archypov ma pravdu ja sa ospravedlnujem za svoj zvyseny hlas .

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#35 3. 3. 2010, 00:09

Nikto nezvyšuje hlas ani silnejšie nemláti do klávesnice ,ale Archy pokiaľ by Vám niekdo na imitáciu groša tvrdil ,že je originál určite sa nezdržíte smiechu.?

Tak ja hodnotím upravovaný diamant . to je obrovský rozdiel v cene.

Profilový obrázek
IKMMKI

Uživatel

Zaregistrován:
2. 3. 2010

#36 3. 3. 2010, 00:12

pozrite keby som to predaval za 10000€ tak nic nepoviem ale takto tu prosim Vas uz dalej to nekomentujte .
Predavam to aj tak riadne pod cenu .

Profilový obrázek
IKMMKI

Uživatel

Zaregistrován:
2. 3. 2010

#37 3. 3. 2010, 00:13

A dokonalo ma iritujete Vasimi komentarmi ktore niesu na pomoc ale skor na zhodenie mna ako predajcu

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#38 3. 3. 2010, 00:13
Ano to je pravda , kazdopadne dakujem za radu , v buducnosti budem vediet , na nete som v zivote nepredaval , tak som rad ze mi niekto poradil , inak skoda ze uz nemam ako zmenit popis aukcie . ale aspon som zvyraznil to v stranke o mne . Budem davat este olejovane rubiny tak to tam hned uvediem do nazvu🙂 V beznom obchodnom styku aj tak preferujem kusky ktore su certifikovane .

Pán kolega,len smaragdy sa olejujú,

rubíny určite nie tam može byť absolutne prírodné,tepelne upravené,upravené kysličníkom berýlia prípadne reflexným sklom a syntetika.

Profilový obrázek
IKMMKI

Uživatel

Zaregistrován:
2. 3. 2010

#39 3. 3. 2010, 00:17
Pán kolega,len smaragdy sa olejujú, rubíny určite nie tam može byť absolutne prírodné,tepelne upravené,upravené kysličníkom berýlia prípadne reflexným sklom a syntetika.

Pozrite jedine do coho sa vyznam su diamanty , so zvyskom som zacal az teraz ...
Predajca mi napisal olejovanie , tak som to planoval uviest aj ja , takto budem potrebovat radu ako rozoznat upravy u rubinov .
Rovnako potrebujem aj pomoc v urcovani inych drahych kamenov co mam skladom .Mi prislo 300ct roznych kamenov neurcenych

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#40 3. 3. 2010, 00:19
A dokonalo ma iritujete Vasimi komentarmi ktore niesu na pomoc ale skor na zhodenie mna ako predajcu

Viete môžete si sám za takú reakciu , hlavne popisom .

Význam slova prírodný a prírodný upravený je obrovský ,preto odporúčam stále niekam vstúpiť opatrnejšie ............môže sa stať ,že tomu bude niekto rozumieť daleko lepšie...😃

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.