Moderátoři: smith

Inak moje odporucanie pre Vas , popozeral som si pozorne Vasu stranku , nemate tam pri 90% vyrobkoch ani take info ako ja🙂 plus hrozne fotky ...
http://www.ebizniss.sk/produkt/112
len velkost v karatoch nic viac ;-)
A mate tam mnoho chyb pre ktore mna by ste nazvali podvodnik ;-)
Takze pozor na to ...
Plus celkovo stranka je dost na tom biedne ...
Aj kategorie by som pomenil .
I ked sa vyznate omnoho do kamienkov viac ako ja ale Vasa stranka potrebuje nutne zmeny ,takto by Vas nahodou niekto nazval podvodnikom a dost by to mrzelo.

Posledná odpoved ku IKMMKI😃 ;Vy ste najskôr vystavil aukciu potom ste chcel radu,domnievam sa býva to obrátene .....:roll:
Za druhé ; verím že cenotvorbu poznáte z rýchlika ,ale to prebereme inde.
Moja stránka mne úplne stačí,web neupravujem ja to nie som odborník ,pardon ten 0.30 ct. potrebuje popis to áno ,ale predaj prebieha úplne inak čiže nejako nestaviam na maličkostiach.
Vám dám malú radu ,pokuste sa zorientovať v kvalite hlavne cenách od polodrahokamov až po top 5ku tam je potrebné vedieť o nižšej,strednej ,vyššej a investičnej kvalite doporučujem prebrať si World Price Gems potom cenu v šperku a až to budete vedieť odhadujem tak za 2-4 roky potom Vás poprosím niečo zmyslu plné prezentujte navonok.
Nie je to podmienka ,len dobre mienená rada............ to ale určite nepredpokladám ,že padne na úrodnú pôdu.😐 😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Upozornujem ze som len predajca a nie gemolog , moja prezentacia navonok je od toho vyvodena , do vsetkeho sa nevyznam ale mam slusny prehlad o cenach(nie ako vy samozrejme) , na vsetky Vase sperky by som vedel v rovnakej kvalite ponuknut nizsiu cenu ;-)
Ja som za Vase rady vdacny i ked ich mierite skor nie na pomoc ale na zhodenie mna ako predajcu .
Kazdopadne vidno ze mate strach z konkurencie a na moje rady neprijmate ale len vypisujete vyhovorky ;-)
"čiže nejako nestaviam na maličkostiach" - cize Vasu stranku mam teraz nazvat ze je to cisty podvod ?
Nie ja si to nedovolim , len sa chcem zavdacit za Vase rady a preto Vam radim

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.