Moderátoři: smith

Vassilij ja viem ze napomahaju uz to pisal p.PETRAN nemas to nahodou z nasej diskusie:)🙂 nemoze sa o tom rozpravat bo to neni pravda:)Ja viem mylit sa je ludske:) Este raz ODLIATOK(FALZ) ,alebo ORIGINAL. Nic vic nic min.Na pozdejsiu raz. zabudnite je to debilina!!!

To probe: falza jsou dnes bohužel častěji ražená a já nikdy o pozdější ražbě nemluvil - to je častá zástěrka prodávajících. Jinak o údajném přístupu k origo razidlům v Kremnici jsem slyšel a četl a nemůžu to potvrdit ani vyvrátit.
P.S. Útěchou mi ale je, že když tedy někdy budu mít pochybnost o pravosti a nebude to lité, tak aspoń vím, že ty to koupíš jako origo ;-)

Kupim za tym si stojim ak pojde o pozdejsiu razbu z orig.raz. aj AMATER vie rozoznat ak je razidlo urobene doma na kolene.Myslel som ze ti to nebudem musiet vysvetlovat ako decku:)Staci mince odfotit dat do pocitaca polozit na seba a ked odskoci napr.datum,tak vies ze je to Falzum.Co si o tom nevedel???)

probe: Jako děcko se tu chováš spíše TY, skoro bych řekl nekaž nám tu vzduch a běž se zase hádat na czmince.cz.... 👿
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

czmince.cz napsal/a:
Zdravím pánové
Koukal jsem na vášnivou diskusi pana Petráně na Tvé stránce, gratuluji že se Ti podařilo rozvířit debatu o falzech u osoby, které se to přímo týkalo. To se popravdě moc často nestává. Pěkné stránky a užitečné informace.
..::R::..
robert.kurucz@email.cz

Ja ze pisem !??blbosti??! Viem pochopit,ze v tomto pripade sa pravda pocuva tazko.Hlavne never vsetkemu co ti nekto niekde posepne!Treba sa poriadne zamysliet nad tym ci je to vobec pravda a az potom o tom pisat.Lebo ta moze niekto zacat brat(bez urazky) ako😞pozdejsiu razbu:(
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.