Moderátoři: Akir, smith, ikanek, regula_jan, Pavel_III

A tady jsou dle mého názoru takové lepší věci, když pominu poslední aršík z výstavy v Londýně...
Ta Sýrie je moc hezká, na internetových aukcích dosahuje poměrně vysokých hodnot, respektive vyšších, než je prodejní cena.
Dále, mezi čínskými aršíky je obálka... cena celistvostí byla v obchodě 3 libry za kus... pořídil jsem pouze toto foto.
Obrázky:

No, přiznám se, že se trochu obávám, že si udělám ostudu... ale nemyslel jsem to špatně. Já tyhle věci doopravdy neznám. Spíš jsem myslel, že dokud jsem v Anglii, mohlo by se toho využít. Já sbírám jen ČSR I a když vidím vaše reakce na fóru, tak si pořád říkám, že jsem se za celou dobu nic nenaučil. Přesto tu trávím čas velmi rád.
Tyto fotky jsou z open marketu, prostě vetešnictví se vším a překvapilo mne, že se tam dají najít i hodnotnější kousky známek.
Já sám jsem si tu na památku koupil celistvost s Hradčanama. Katalogově položka v řádech korun, přesto se mi líbilo, že jsem to našel tady v Brightonu.
Věřím tomu, že jsem svou neznalostí zcela nevěnoval pozornost jiným, třebas i zajímavějším položkám.
Jsou tu ještě dva obchody, jedná se přímo o filatelie. Tam jsou lidé co mi rádi pomahají a vysvětlují, ještě bych se vám mohl na něco zeptat tam.
Takže, jestli jsem se nějak výrazně ztrapnil, pokuste se to přejít a snažte se mou naivitu omluvit určitou snahou, že jsem chtěl pomoci.
Hezký den,
Karel

dobré ráno pane Karel s pozorností jsem si přečetl vaši repliku na vaši snahu proniknout do oboru filatelie při
vašem věku se to jistě naučíte a určitě jste dosud žádnou ostudu neudělal jen pohled z VB je trochu jiný než
na našem trhu a je dobré, že se můžete přiučit v oněch filatelistických obchodech. Jen tak pro informaci vždy se
vyplatí koupit větší celek než sbírat oblíbenou destinaci po jednotlivých kouscích. Pro vaši útěchu každý filatelista
se časem musí stát i dobrým obchodníkem a ještě jeden postřeh v 90% se vám investice do známek vrátí jen částečně, jde hlavě o pocit uspokojení a potěšení z nabytých známek. Ještě k tomu vašemu městu kde pobýváte mapa mi ukázala asi 5 míst stejného významu mohl bxa jste upřesnit místo pobytu předem děkuji
za vaši laskvou odpověď já přebývám ve Velkém Meziříčí pár kilometrů od Brna Winterling

karel to asi vzdal
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.