Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith

jj dobry, zvlaste nektere veci jsou super. Celistvosti nesbiram, to me nebere, ale nasel jsem se tam v jinych vecech :-) je to pekne, moc :-)

Jojo, a to s tím Sťotka vážně začínal víceméně teprve před pár roky...🙂
Kolo101: Pokud náhodou nemáš, doporučuji zakoupit tuto knihu z roku 2005/6. Je to celkem 384 stran v barvě a je tam opravdu na co koukat. Ač BaH nesbírám, stejně nelituji, že jsem si ji tehdy koupil.
Řekl bych, že při sbírání BaH se bez ní už nedá obejít(razítkům se človek nevyhne).
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Jinak M. Šťotka je takový další Dejvy, Dráček a Ikanek. Kdybych napsal, že tito sběratelé konkurují filatelistickým encyklopediím celého světa, tak je urazím, protože jejich znalosti jsou podstatně vyšší. Jen tak mimochodem, přes M. Šťotku prošly i známky Chorezmu ( nejvzácnější ZZ dle FAZZ od Hlinky a Muchy) a je i špičkovým sběratelem ZZ.
Dejvy má pravdu, že přes BaH v ČR ani SR nikdo lepší není.

dracek: mam i s podpisem :-)... nebojte se, ja te Bosne celkem slusne rozumim ....., jen mam malicko jine vnimani tohoto tematu, o nic vic nejde.
s Beri Sekeljem jsem mel celkem cilou korespondenci a kopec neci jsem mu a on me ukazal, takze toto je v poho :-), ale on to ma delane hlavne na historii, razitka, posty ... ale je to fakt super pocteni a hlavne je to ve vice jazycich, coz je uplne super !!!, tak bych si predstavoval monografie budoucnosti !!!
jinak Dracku, jsi me prekvapil, o teto monografii se az tak nevi a u nas (vas), jich moc neni.. ( u na s jsem asi jediny )

kolo101 napsal/a:
...
jinak Dracku, jsi me prekvapil, o teto monografii se az tak nevi a u nas (vas), jich moc neni.. ( u na s jsem asi jediny )
Dráček má malou odbornou příruční knihovničku a tam jen pár zajímavých knížek o známkách....(z dobrých knížek speciálně na BaH je tam už jen Jánský a Passer).
No nevím jak na S, ale já sám vím minímálně o 3 lidech v Praze co tu knížku mají a samozřejmě také M.Š.(a to jen z okruhu pár lidí co znám a vím to určitě, u pár dalších bych vlastnictví očekával...).
Zajímavou literaturu je nutno hlídat a investovat do ní... 😎
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.