Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101

Vážený pane monarchpost,
takového nafoukaného snoba jsme tu už dlouho potřebovali 😉

Vážený pane turtleoverhead, již jsem byl dvěma sběrateli a to velmi rychle upozorněn, že ztrácím čas a energii na tomto fóru. Já si to ale nemyslím. Jsou tu převážně sběratelé, kteří mají zájem o filatelii. Jsem přesvědčen že je zde jen několik neurvalců, kteří neřeší podstatu věci, ale jen invektivy z jakýkoli důvodů. Pravda je ta, že tenhle můj příspěvek je první a chci pokračovat specializací Rakouska I. emise, dále se věnovat hlubší specializaci ČSR I. Věřte, jsem zapálený sběratel a mám velmi rád známku za 5 korun nebo za podstatně vyšší cenu. Ale vše ještě důkladně zvážím, jestli mám pokračovat v dalších příspěvcích.

Vážený pane turtleoverhead, zásah do čierneho!😃
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Vážený pane monarchpost, zásah do čierneho!😃
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Viete čo "pán" monarchpost zabudnite na to. Neviem čo bolo na mojej žiadosti neslušné.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

zajimave,
jen jsem chtem poznamenat, ze kazdy jsme jiny, a mozna pan neni zvykly na diskuze. Ac se to tu obcas jiskri a nekdy az dost, je to vetsinou zajimave a vetsinou prinosne.
pan tu nikoho nezna, kdyby znal, tak by Smithovi jiste vyhovel. kdyby si precetli par radku, tak by vedel, kdo je je Smith a jini.
Nicmene, jestli je to stastne, nebo ne, to je na vnimani kohokoli.
pan "vyzaduje" osloveni, ale sam oslovuje "Slovac".... sorry pane, stejny, nerku-li horsi prohresek. Neznate nuance tohoto "osloveni", takze jako slon v porcelanu. .... a timto jste "vstoupil" do diskuze. Temou jiste zajimavou, ale nestastne formulovanou. Ale to jen na okraj.
k meritu veci. urcite se najdou majitele. asi jich nebudou zastupy, ale jiste jsou. ale chlubit se nebudou.
To je jak s diskuzemi... pise jen par lidi, ale desitky az stovky si je cte.
staci, kdyz jsem zverejnol pres svatky 4 clanky, a za 5 dni si jich precetlo pres 400 unikatnich useru.
Takze POZOR ( i pro vsechny ostatni ). zde se prizpevky ctou .... a hodne.
Sami si delate PR, coz je dobre, a stale propagujete filatelii jako takovou.
Pan Jindra by mel urcite podrobnejsi statistiky.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.