Moderátoři: numismat, smith

Profilový obrázek
Davie

Uživatel

Zaregistrován:
18. 6. 2011

#11 18. 9. 2011, 10:20

to Kucera: díky za tip, určitě se po těchhle publikacích poohlédnu. Ta atrativnost takto postavené sbírky i pro nesběratele je asi hlavní důvod, proč bych rád tímto směrem obrátil svou sběratelskou pozornost. Plus samozřejmě také skutečnost, že kdybych ji nakrásně třeba (do důchodu ;-) ) dosbíral, pak je asi vždy možné ji rozšířit na vyloženě typovou...
to xstancl1: určitou představu o významu stavu 3/3 mám, ale že bych si troufnul někomu oponovat, že ta která mince je 3/3 a ne třeba 2-/2-, to zase ne ;-)

Profilový obrázek
xstancl1

Uživatel

Zaregistrován:
1. 10. 2008

#12 18. 9. 2011, 17:00
to Kucera: díky za tip, určitě se po těchhle publikacích poohlédnu. Ta atrativnost takto postavené sbírky i pro nesběratele je asi hlavní důvod, proč bych rád tímto směrem obrátil svou sběratelskou pozornost. Plus samozřejmě také skutečnost, že kdybych ji nakrásně třeba (do důchodu ;-) ) dosbíral, pak je asi vždy možné ji rozšířit na vyloženě typovou... to xstancl1: určitou představu o významu stavu 3/3 mám, ale že bych si troufnul někomu oponovat, že ta která mince je 3/3 a ne třeba 2-/2-, to zase ne ;-)

Jasný, jde o to, jít po kvalitě, jinak to nemá smysl...

O něco podobnýho (sběratelský záměr )se pokouším mimo jiné také... A je to opravdu nádhera jak pro mne, tak pro blízké okolí nezasvěcených...

Le Corbusier: „Buď tím, kým jsi“

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.